Shipping worldwide

Gratis verzending in NL vanaf €50 en BE vanaf €75

Verzending binnen 1-3 werkdagen

Elke steen is uniek

Holiday Gift Guide

 

De feestdagen komen eraan! Een mooie tijd om cadeau’s te krijgen en natuurlijk om te geven.
Wat geef jij je geliefde? Een vriend of vriendin? Je kinderen? Je zus of broer? Je ouders en grootouders?
En vergeet vooral ook jezelf niet, want ook jij verdient het!
Kies een betekenisvol cadeau: een edelsteen van KC.

Geen tijd om het in te pakken? No worries, we got you! Geef aan tijdens het bestellen dat het een cadeau is, dan zullen we het super feestelijk en gratis voor je inpakken! Dat scheelt jou dan ook weer tijd ;-)

Zie hieronder een aantal eigenschappen en de bijbehorende stenen voor het kiezen van het perfecte cadeau:

 

All you need is Love

Stenen voor liefde, harmonie, vrede en zelfvertrouwen

Aardbeienkwarts
Aardbeienkwarts geeft humor en vreugde, het laat je genieten van het leven. Het stimuleert het verwerken van verdriet en het helpt je liefde te geven en te ontvangen. Aardbeienkwarts zorgt ook voor meer zelfvertrouwen en het vermindert innerlijke onrust en spanningen.

Hyacint Kristal
Hyacint Kristal helpt je weer om positief te denken na een moeilijke periode. Het is een steen van onvoorwaardelijke liefde die energie en vreugde geeft en het kan ondersteunen in het vinden van nieuwe liefde. 

Roze Kwarts
Roze kwarts staat bekend als de steen van de liefde. Deze steen brengt innerlijke vrede en het helpt vertrouwen in relaties te herstellen. Roze kwarts helpt in tijden van verlies en verdriet. Het helpt bij het aantrekken van nieuwe liefde, het creëren van harmonie binnen een bestaande relatie en het versterken van de band binnen de familie. 

 

Good vibes only

Stenen voor positiviteit, bescherming, het verlichten van stress en angst

Agaat
Agaat heeft de eigenschap om de innerlijke groei en de ontwikkeling van spiritualiteit te bevorderen. Het heft blokkades op en kan je helpen bij het verwerken van trauma's.
Agaat werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. 

Amethist
De amethist heeft een sterke helende en zuiverende werking. De steen staat het meest bekend om het kalmeren van de geest
en wordt al eeuwenlang gebruikt om verlichting te bieden bij angst en depressie. Het verandert negatieve energie in positieve energie.

Apofylliet
Apofylliet is een kristal met een hoge vibratie dat een zeer opwekkende energie bevat. Het balanceert en helpt gevoelens van angst en stress te overwinnen.
Het is een krachtig kristal voor de geest en de emoties omdat het mentale blokkades en negatieve gedachten wegneemt.

Aquamarijn
Deze steen staat bekend om het bevorderen van rust, kalmte en wijsheid voor lichaam en geest.
Het helpt je te spreken vanuit je hart en het stimuleert optimisme.
Daarnaast bevordert het je spirituele groei en het is wegens de beschermende eigenschappen een steen die vaak wordt gedragen tijdens reizen.

Celestien
De Celestien heeft een prachtige kalmerende energie die geduld leert en spiritueel bewustzijn bevordert. Het moedigt communicatie en zelfexpressie aan, waardoor de ontwikkeling van innerlijke kracht en zelfvertrouwen mogelijk wordt. Celestien verbetert ook de mentale helderheid en emotionele stabiliteit, en is een uitstekende steen om angst tegen te gaan.

Hematietkwarts (Agnetiet)
Hematietkwarts (of Agnetiet) is een bergkristal met insluitsels van hematiet.
Het is een steen wat zeer aardend en harmoniserend werkt. Geef je zelfvertrouwen een boost en vergroot het zelfrespect en wilskracht.
Deze steen heeft tevens de karakteristiek te helpen bij het verbeteren van concentratie en het geheugen.
Door de aanwezigheid van bergkristal versterkt het de eigenschappen van de hematiet.

Howliet
Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, het versterkt het geheugen en maakt je leergierig.  Doordat Howliet kalmerend werkt, is het ook goed tegen stress.

Labradoriet
Labradoriet is een krachtige steen van bescherming. Het beschermt tegen negatieve energie en negatieve gewoontes. De steen stimuleert spiritualiteit en bevordert je intuïtie, innerlijke kracht en persoonlijke groei.

Maansteen
Maansteen wordt beschouwd als een steen van bescherming, vrede en genezing. Het draagt een lichte en verzorgende energie die de geest kalmeert en troost biedt in tijden van stress. Maansteen versterkt ook de intuïtie en stimuleert spirituele en persoonlijke groei.

Rookkwarts
Rookkwarts is een sterke beschermende steen. Het verwijdert negatieve energie zoals woede, jaloezie, angst. 
Rookkwarts heeft ook een zuiverende werking tegen stress. Het helpt je te ontspannen, los te laten en te accepteren. 

Toermalijnkwarts
Toermalijn zorgt voor stabiliteit en evenwicht. Het neemt negatieve gedachtes, stress en angst weg. Toermalijn zuivert ook de negatieve energie in zijn omgeving en creëert een omgeving van rust, vrede en genezing. Deze steen staat ook bekend om bescherming tegen elektromagnetische stralingen. Omdat Toermalijnkwarts een combinatie is van Toermalijn en Bergkristal, wordt de werking van Toermalijn versterkt door Bergkristal.

Zonnesteen
Zonnesteen maakt je vrolijk! Het stimuleert optimisme, levensvreugde en het zorgt voor good vibes. Zonnesteen kan helpen bij onzekerheid en vermindert je angsten.

 

The key to success is to focus on the goal, not the obstacles

Stenen voor succes en welvaart

Amazoniet
Amazoniet draagt een sterke energie die succes aanmoedigt. Het is ook een manifestatiesteen die kan worden gebruikt om overvloed en geluk aan te trekken. Amazoniet helpt om negatieve gevoelens los te laten en werkt daarom ook helend. De steen beschermt ook tegen elektromagnetische straling (mobiele telefoons, computers etc.).

Citrien
Citrien bezit een heldere en warme energie en is een steen van geluk en succes.
De citrien staat vooral bekend om zijn vermogen om vreugde, creativiteit en welvaart aan te trekken. 
En als een reinigende kristal, verwijdert Citrine negatieve energie uit de omgeving.

Fluoriet
Fluoriet heeft een kalmerende en stabiliserende werking. Het is een steen voor succes en prestatie. Fluoriet stimuleert de concentratie waardoor jij je kan focussen op het opnemen van nieuwe informatie en nieuwe creatieve ideeën. Het is ook wel een perfecte steen voor studenten!

 

Lepidoliet
Lepidoliet is een beschermende, kalmerende en reinigende steen. Deze steen helpt je te beschermen tegen negatieve invloeden, negatieve gedachten en het helpt je onafhankelijk te zijn. Zo kan de Lepidoliet je helpen te concentreren en het helpt je bij het verwezenlijken van je doelen. Lepidoliet stimuleert daarnaast ook persoonlijke groei. 

Opaliet
Door het verhitten van Opaal ontstaat Opaliet. Opaliet werkt zuiverend en het heeft een positieve werking op het geheugen. Dit kan daarom perfect zijn voor studenten die voor hun examens studeren! Opaliet helpt ook bij communicatie en bevordert ontspanning.

Pyriet
Deze steen symboliseert de warmte van de zon. De steen draagt sterke vibraties van kracht, vitaliteit en geluk. Het is ook een sterke steen voor bescherming tegen negatieve energie.

Rode Jaspis
De Rode Jaspis is een aardende en beschermende steen. Het geeft je de kracht om je doelen te behalen en je ideeën om te zetten in actie. De steen geeft je daarbij ook moed en maakt je daadkrachtig! Niks staat meer in de weg met deze krachtige steen.

Roze Aventurijn
Deze steen werkt kalmerend en beschermend. Het bevordert besluitvaardigheid en creativiteit. Roze Aventurijn is ook een gelukssteen, het moedigt je aan om je dromen waar te maken!

 

Your health is your wealth

Stenen voor gezondheid en energie

Aventurijn
Aventurijn is de steen van gezondheid, welzijn en geluk. Het stimuleert persoonlijke groei en helpt met het loslaten van ongezonde gevoelens en relaties.
Aventurijn vermindert ook stress en angst en zorgt voor innerlijke rust.

Bergkristal
Bergkristal wordt beschouwd als de krachtigste energieversterker. Het is de meest veelzijdige steen die gebruikt wordt bij crystal healing. 
Het beschermt tegen negatieve invloeden en verlicht pijn. Het mooie aan de bergkristal is dat het ook de energie van andere stenen kan versterken!

Calciet
Calciet is een krachtige energieversterker en verwijdert negatieve energie in zijn omgeving. De steen stimuleert spirituele groei en is daarom een sterke steen voor emotionele genezing en ontwikkeling. Calciet helpt ook bij communicatie en brengt inspiratie.

Tangerine Kwarts
De Tangerine kwarts is een oranje kleurige kwarts die bekend staat om jezelf op te wekken, energie te geven en jezelf een positief zelfbeeld te geven.
De energie van de tangerine kwarts stimuleert vergiffenis en geeft je de kracht om problemen en trauma’s los te laten.

Tijgeroog
Tijgeroog is een krachtige steen. Het versterkt je energie, motivatie en je innerlijke kracht.
Tijgeroog stimuleert ook zelfvertrouwen, moed en wilskracht. Daarnaast beschermt de steen tegen negatieve invloeden.

 

Liefs,

KC