Gratis verzending in NL vanaf €70 en BE vanaf €100

Verzendkosten: €4,50 (NL) & €9,50 (BE)

Elke steen is uniek

Kettingen en armbanden handgemaakt in Nederland

Verzending binnen 1-3 werkdagen

Veelgestelde vragen

PRODUCTEN

Worden jullie kettingen met de handgemaakt?

Ja dat klopt! Wij selecteren persoonlijk de beste stenen van de hoogste kwaliteit. Daarna maken wij de kettingen van het boren tot aan het verpakken van het eindproduct.


Hoe kies ik de juiste steen?

Veel mensen zoeken naar een specifieke werking van een steen. U kunt ook ‘aanvoelen’ welke steen u aanspreekt. Elke steen heeft specifieke eigenschappen, zowel fysieke, mentale en spirituele. Hierdoor kunt u bijna niet een verkeerde steen uitkiezen. Uiteraard kunt u ook opzoek gaan naar uw favoriete kleur. Weet u de naam van de steen niet? Geen zorgen, de website werkt met verschillende tags zoals “positiviteit”, “succes”, “oranje” etc. zodat u de juiste steen altijd kunt vinden. Kijk gerust op de Collectie pagina voor inspiratie.

VERZENDKOSTEN


Nederland: 
Tot €70,- zijn de verzendkosten €4.50,-
Vanaf €70,- zijn de verzendkosten gratis.

België:
Tot €70,- zijn de verzendkosten €9.50,-
Vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis.

BESTELLING

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij versturen per pakketpost via DPD met Track & Trace binnen 1-3 werkdagen. DPD heeft het vanwege het coronavirus extra druk en bezorging kan daarom iets langer duren. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Hoe kies ik de juiste kleur ketting bij mijn bestelling?

Na het plaatsen van de item in uw winkelmandje ziet u een drop-down menu "Bestelinstructies". Hier kunt u aangeven welke kleur ketting u wilt hebben. De kleuren die wij beschikbaar hebben zijn Goud en Zilver indien anders aangegeven.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

U kunt ons altijd mailen of het contactformulier invullen met het verzoek om uw bestelling te wijzigen. In enkele gevallen is dit nog mogelijk, wanneer het pakket nog niet aangeboden is bij PostNL. Vermeld hierbij uw bestelnummer en geef aan wat er gewijzigd moet worden. Wij raden aan het z.s.m. te doen aangezien de ketting voor u op maat wordt gemaakt.

Wat is de huidige status van mijn bestelling?

Wanneer uw bestelling is aangemeld voor verzending, zult u een e-mail ontvangen met de verzendgegevens.

Ik heb geen ontvangstbevestiging of orderbevestiging ontvangen per e-mail, wat moet ik doen?

In dit geval kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Nadat de bestelling is aangemeld bij DPD, zult u een e-mail ontvangen met Track & Trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen via de website van DPD.


Mijn bestelling is nog niet binnengekomen, wat moet ik doen?

Het komt zelden voor dat een bestelling niet geleverd wordt. In enkele gevallen kan dit helaas toch het geval zijn. Mochten er problemen zijn (en u heeft wel een track&trace code ontvangen), kunt u contact opnemen met DPD via deze pagina.


RETOURNERING


Binnen welke tijd kan ik mijn bestelling terugsturen?

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk.


Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Wij geven uw geld terug of ruilen uw product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

- Stuur een e-mail naar info@kingcrystals.com onder vermelding van uw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.
- Het verzoek moet binnen 14 dagen na ontvangst worden ingediend.
- De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires.
- De kosten voor retourzendingen zijn voor de klant.


Krijg ik mijn geld terug als ik een product terugstuur?

Natuurlijk krijgt u uw geld terug, wanneer u uw product terugstuurt. Indien de producten niet aan de eisen voldoen voor retourzendingen, bijvoorbeeld als het product beschadigd is, zullen de producten teruggestuurd worden naar de klant (waarbij de verzendkosten ook voor de klant zijn). Er is dan geen sprake van restitutie.

Weet u niet zeker of uw producten (nog) voldoen aan de eisen? Stuur gerust een email.


Hoe en binnen welke tijd krijg ik mijn geld teruggestort?

De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst. Als alles in orde is en aan alle eisen voldoet, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar u overgemaakt.


OVERIGE VRAGEN

Helaas kunnen niet alle vragen aan bod komen op deze pagina. Mocht u nog overige vragen hebben aan ons, kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier.